Certificare si Cursuri de pregatire la The International Center for Special Training of Protection and Security “Alfa-Metal” in 2013

Posted by & filed under Uncategorized.

548392_349718541753263_1573566514_n

In anul 2013, The International Center for Special Training of Protection and Security “Alfa-Metal” din Bulgaria, in parteneriat cu The International Close Protection, Security and Anti-Terrorism Training Academy,  in colaborare cu Cotermola Gryphon Think Tank din Romania, invita firmele private de paza si securitate, operatorii privati independenti, cluburile sportive de profil din domeniul securitatii si al sigurantei, precum si persoane private la o serie de cursuri si calificare de Close Protection si traininguri practice si teoretice pentru operatiuni in zone de pace si in zone de mare risc.

Best of 2012  VIDEO

Cursurile au durate in functie de posibilitatile de timp si financiare ale doritorilor, de la 3 zile la 2 saptamani, in functie de dificultate si certificarea profesionala pe care o doreste fiecare participant. Preturile variaza de la 400 de euro la 4700 de euro.

International Center for Special Training Alfa-Metal din Gabrovo, Bulgaria beneficiaza de facilitati deosebite de antrenament: poligon, cladiri pentru scenarii tactice, pista aerodrom, zona impadurita. Cursantii beneficiaza de expertiza unor instructori calificati, cu vasta experienta, specializati in training in situatii reale de combat, prin metode combinate ale instrcutorilor din SUA, Canada, UE, Rusia, Ucraina, Kazakhstan si Bulgaria.
In  pret intra cele instructia practica si teoretica, in limba engleza, transferul zilnic de la hotel la baza de antrenament, trageri cu pistol si cu arma automata. Pentru doritori, se pot efectua trageri suplimentare, iar costul unui cartus este intre  0,40 euro si 0,60 euro.

La finalul stagiului, fiecare cursant primeste un Certificat de Absolvire si un Certificat Europass, cu recunoastere profesionala in toate tarile europene.

Cadouri simbolice: o insigna a International Center for Special Training Alfa-Metal si un tricou.

Grupurile vor avea maxim 30 de persoane. Plecarea se face din Timisoara sau in puncte de intalnire pe ruta spre Bulgaria, cu microbuze.

Costuri aditionale, extrem de mici, sunt cazarea si combustibilul (costul se imparte intre participantii).

Persoanele care au condamnari sau sunt inscrise in cazierul judiciar nu au drept de participare.

Pentru mai multe detalii si informatii despre cursurile din 2013: office@cotermola.com sau telefon 0744538740, Mircea Opris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>